Брз детокс

Седум дена, седум придобивки

Програмата оди вака
1. Ден- пакет храна за слабеење (литар смуди, доручек, ручек, вечера, протеински шејк)
2. Ден- пакет храна за слабеење (литар смуди, доручек, ручек, вечера, протеински шејк)
3. Ден- сокови (4 литра различни четири ладно цедени сока и литар смуди)
4. Ден- сокови (4 литра различни четири ладно цедени сока и литар смуди)
5. Ден- сокови (4 литра различни четири ладно цедени сока и литар смуди)
6. Ден- пакет храна за слабеење (литар смуди, доручек, ручек, вечера, протеински шејк)
7. Ден- пакет храна за слабеење (литар смуди, доручек, ручек, вечера, протеински шејк)
Што добивате?
Со оваа програма ќе ја нормализирате вашата пх вредност, а со тоа ќе ви се регулира варењето, ќе изгубите килограми, ќе ви се разубави кожата и најважно ќе се решите од веќе постоечки или ќе спречите било какви воспалителни процеси во организмот. Ќе почувствувате енергија каква и не знаете дека имате оти после 7 дена ќе имате чисти црева, клуч за насмевка, добар сон, смиреност и многу енергија. Со еден збор ЗДРАВЈЕ
Програмата чини 8100 денари