Програмата за слабеење трае 28 дена. Со оваа програма може да намалите и до 3 килограми неделно, а резултатите се долготрајни и најважно е што слабеете без гладување, без губење енергија и слабеете подобрувајќи ја својата крвна слика.
Со програмата, што е секако за нас најважно, станувате отпорен на вируси и бактерии во следните 6 месеци и заборавате настинки и посериозни болести.
Кога ќе почнете ваква диета важно е да сфатите дека постојат многу различни начини за постигнување на вашите цели. Вие не мора да брзате или да превземате екстремни чекори за брзо слабеење. Бавно и постепено слабеење може да биде исто толку ефикасно и во повеќето случаи, всушност, е подобра опција отколку постот или многу строга диета. Најважно е да запаметите дека работите на постигнување на вашата оптимална тежина и дека времето кое ви е потребно да стигнете до таму не треба да ви е точка на фокус. Можеби најважниот фактор е да бидете трпеливи и да сте во хармонија со природниот циклус на лекување на телото. На крајот на краиштата ова ќе ви даде најдобри резултати. Важно е да верувате дека сте на вистинскиот пат.
Програмата за слабеење трае 28 дена, и првите 14 дена вклучува 3 течни оброка за доручек вечера и протеински шејк за слабеење, литар смуди и ручек, а вторите 14 денови има вклучува 5 оброка, 3те главни, десерт и литар смуди.
Оброците се земаат попладне од 16 до 17 часот и се за следниот ден.
Се подигнуваат сите оброци одеднаш.

Редовната цена е 23800 ден.