Со оваа програма може да намалите и до 3 килограми неделно, а резултатите се долготрајни и најважно е што слабеете без гладување, без губење енергија и слабеете подобрувајќи ја својата крвна слика и уште многу други здрравствени и ментали придобивки кои ве очекуваат.

Со програмата, што е секако за нас најважно, станувате отпорен на вируси и бактерии во следните 6 месеци и заборавате настинки и посериозни болести.

Кога ќе почнете ваква диета важно е да сфатите дека постојат многу различни начини за постигнување на вашите цели. Вие не мора да брзате или да превземате екстремни чекори за брзо слабеење. Бавно и постепено слабеење може да биде исто толку ефикасно и во повеќето случаи, всушност, е подобра опција отколку постот или многу строга диета. Најважно е да запаметите дека работите на постигнување на вашата оптимална тежина и дека времето кое ви е потребно да стигнете до таму не треба да ви е точка на фокус. Можеби најважниот фактор е да бидете трпеливи и да сте во хармонија со природниот циклус на лекување на телото. На крајот на краиштата ова ќе ви даде најдобри резултати. Важно е да верувате дека сте на вистинскиот пат!

Програмата за слабеење трае 28 дена, и првите 14 дена вклучува 3 течни оброка за доручек вечера и протеински шејк за слабеење, литар смуди и ручек, а вторите 14 денови има вклучува 5 оброка, 3те главни, десерт и литар смуди.

Програмата секој ден во годината е различна, односно оброците се 365 дена посебни. Оброците се земаат попладне од 16 до 17 часот и се за следниот ден.

Редовната цена е 23 800 ден

Нарајчајте на +3892 609 1833

Програмата може да ја користите 35 дена

После тоа средствата ви пропаѓаат

Види локација