БистRaw Здраво Живо

 

Здравото може да биде вкусно!

Бистро Здраво Живо е ресторан за термички необработена храна,
односно за храна која не е oбработувана на температура над 46
целзиусови степени. Храната се подготува со сецкање, блендирање,
‘ртење, киснење, маринирање, или дехидрирање.
Подготвуваме храна исклучиво одрастително потекло и без глутен.
Во ова мени ќе најдете селективно одбрани оброци, нутритивно
богати со протеини, витамини и ензими.
Овие оброци се само мал дел од нашата понуда, која е
различна 365 денови во годината.

 Јогурт од киви со лешник и коноп

Природен јогурт направен од киви, банана, лешници, коноп, семиња и други видови на овошја. 

“Кога здравото може да биде слатко”

Посетете не или јавете се за повеќе детали поврзани со програмите и продуктите

∞ Избери план

∞ Пробај Жива торта

∞ Осети разлика

∞ Живеј здраво

Здравиот живот почнува тука

Посетете ги нашите социјални профили за најнови промоции и евенти