Оваа програма трае онолку колку вам ви е потребно!
Ја прилагодуаме на вашите потреби

Оваа програма се препорачува за сите кои сакаат да постигнат брзи релутати во слабеење или чистење, но највеќе кај лица кои минале или се подготвуваат за хируршки третман, за лица кои примиле хемотерапија, кои сакаат прганизмот да го исчистат од лекови или за сите кои се чувствуваат многу замастено.

Програмата почнува и завршува со два дена храна според програмата за слабеење, значи со смуди, течен доруче, супа за вечера, протеински шејк и ручек.
минимумот кој го препорачуваме е 3 дена на цедена сокови, а максимумот зависи од вас.

Деновите на сокови добивате 4 цедени сокови и литар смуди.

Соковите ги задоволуват дневните потреби за јаглехидради и протеини.

Деновите со храна чинат 3600 денари
Ден со сокови чини 1500 ден

Нарајчајте на +3892 609 1833

Види локација