Здраво Живо
Здраво Живо

Events

Awesome Events
HomeeventsВегански суперфуд кафиња

Вегански суперфуд кафиња

18 Maj - 12:00h / 31 Maj - 20:00h
Bistro Zdravo Živo

Перуанската мака е кафето на Маите, тоа е корен кој на долги стази целосно го регулира хормоналниот систем, го зајакнува либидото и значително ја погдобрува меморијата.
Мачата, кафето на старите кинески династии, е чај со зелена боја, кој согорува калории, намалува холестерол и зголемува концетрација.
Коноповото семе е храна која треба да е основна за секој веган. Богатсвото со протеини и антиоксиданси го прави ова семе исклучително значајно. Коноповоте семе веднаш по конзумацијата ја подобрува работата на срцето и ве прави да се чувствувате посмирени.
Кафето на стариот медитеран, рогачот, е силен будилник. Богатсвото со железо и немањето воопшто калории го прави најдоброто кафе за сите кои се на диети.
Непечената органска арабика се силно, интензивно, ароматично кафе за вистинските љубители на кафето. Кафето во својот полн сјај.

2 comments on “Вегански суперфуд кафиња

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.