Здраво Живо
Здраво Живо

Events

Awesome Events
HomeeventsПрограма за божиќен пост

Програма за божиќен пост

9:00h
Bistro Zdravo Živo

Бидејќи нашата цел е храната да го задржи поставениот квалитет кој го нудиме, а заради нашиот капацитет, бројот на луѓе кои ќе ја користат оваа програма ќе мора да го ограничиме.
Оваа седмица, почнувајќи од утре, понеделник 6ти ноември, се до петок, ја нудиме програмата за божиќните пости со супер попуст од 25%.
Редовната цена ќе е 24000 ден, или 600 ден од ден, а за сите кои ќе се пријавите оваа седмица ќе е 18000, или 450 денари од ден, за доручек, ручек, вечера, неодоливите десерти и литар смуди на ден.
За сите кои ќе се пријават во првите три дена следува подарок, Мојата жива кујна, првиот македонски кувар за сирова храна.
Постои голема заинтересираност и затоа топло ви препорачуваме да се пријавите на време.
Со почит Здраво Живо

6 comments on “Програма за божиќен пост

Thanks for your thoughts. One thing I’ve got noticed is the fact banks in addition to financial institutions understand the spending behaviors of consumers and as well understand that the majority of people max out and about their real credit cards around the breaks. They smartly take advantage of that fact and commence flooding ones inbox in addition to snail-mail box having hundreds of no-interest APR credit cards offers shortly after the holiday season concludes. Knowing that for anyone who is like 98% of American community, you’ll soar at the possible opportunity to consolidate consumer credit card debt and shift balances towards 0 interest rate credit cards. lllkjmn https://headachemedi.com – sinus headache meds

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.