Здраво Живо
Здраво Живо

Events

Awesome Events
HomeeventsОбука за жива храна

Обука за жива храна

12:00h-18:00h
Bistro Zdravo Živo

Секоја обука не учи како изгледа еден ден на жива храна. Ќе ги направиме и пробаме сите 5 оброка. Смуди,доручек,ручек,вечера и неизбежниот и највкусниот десерт.
Обукате ќе биде од 12 до 18 часот.
на менито
– гранола со млеко од бадеми
– лазања
– крекери со супа
– мафини од бадеми
Влезниците во петок и сабота ќе се илјада денари.
Од понеделник 1200.
Местата се ограничени.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.